WIERDO


Ettersom jeg er på et mystisk gladhumør i dag, har jeg tenkt å dele hvor rar jeg egentlig er med dere. Bare sånn enkle wierdo-fakta om meg, som egenlig er helt ubrukelige, hahaha. Alle har jo sine merkelige sider (søte som jeg sier). De er dem skille meg fra deg, og omvendt. Alle har minst en merkelig ting elle uvane.

☺ Jeg kan ikke bruke leppestift. Jeg sitter alt for mye med både vannflasken min, og har alltid hendene mine i fjeset mitt, spessielt stygg uvane på skolen. Dessuten er jeg utrolig fæl på å smøre den ut i hele fjeset, å det ser jo bare helt fantastisk ut. Det er utroolig pent, så noen ganger bruker jeg det på antrekksbilder, eheh.

☺ Jeg har en egen spilleliste på Spotify som heter "Karaoke i dusjen".. haha, enough said. 

☺ Når jeg er med andre, Sander er spessielt utsatt, kan jeg være verdensmester i å plage. Jeg tar masse bilder av de sovende, før jeg torturerer dem med enten prikkedøden eller sitter å snakker med babystemme til dem. Uffda, virker nesten syk i hodet når jeg skriver dette, men altså, sånn går det når vi er nære venner :-)

☺ Jeg er en person som ikke klarer å si nei. Spør noen meg om hjelp med noe skolearbeid o.l., så klart. Spør noen om å låne noe, så klart. Spør noen om jeg vil finne på noe, så klart. Dere fatter settingen? jeg får så sykt dårlig samvittighet om jeg ikke kan gjøre slike ting for andre.

Har du noe merkelig ved deg?

2 kommentarer

Kine M. Karlsen

26.03.2014 kl.21:28

så kule bilder :D

Amalie

31.03.2014 kl.10:10

Kjempe kule bilder :D

Skriv en ny kommentar

hits