Naturlig eller unaturlig, ditt valg.

Naturlig eller ikke, det er en ting som er lite vakkert; dårlig oppførsel. Hver dag leser jeg gjennom andre sine kommentarfelt og tenker "takk gud for at ingen av mine blogglesere er slik". Folk har det så travelt med å blande seg opp i og kommentere andre sitt utseende. Det er selfølgelig noe man ikke kan unngå når man velger å ha en personlig blogg, men det skal ikke være en selvfølge å få slike kommentarer. 

Det må da være grenser for hva andre mennesker kan skrive. Man skulle tro at i 2014 skulle det være greit å sminke seg, bruke push-up bh, eller gå for noe så drastisk som permanente endringer. Det er virkelig blitt en skikkelig fyfy-ting å ikke gå rundt naturlig hele tiden. Folk burde ikke bry seg om hvordan andre velger å se ut, det er et personlig valg som andre bare må finne seg i. Jeg kan gjette på at halvparten av kommentarene kommer fra anonyme, eller noen som utgir seg for å være en annen. 

Noen sliter med dårlig selvtillit, og oppfatter andre som penere enn seg selv. I virkeligheten er vi alle like vakre, naturlig eller ikke. Sminke eller andre "hjelpemidler", burde virkelig ikke oppta tiden til andre mennesker, fordi vi gjør de valgene vi selv ønsker. Å bli stemplet som fake, kan umulig være noe spennende å leve med. Hvorfor ikke se på andre med et åpent sinn å se gjennom utseende, for å kjenne personen? Utseende er ikke alt i verden. 

Et vakkert utseende hanler ikke om å være perfekt, men å fremheve det vi liker ved oss selv. Perfekt er så og si uoppnåelig, og det finnes uendelig meninger om hva som oppfattes som perfekt. Skjønnehet er et så stort tema, da alle har forskjellig smak. Skjønnhet kan også være en utrolig personlighet. 

I mitt hode vil en fantastisk personlighet gjøre en person mye vakrere enn hva andre hjelpemidler ville gjort. En god oppførsel og personlighet kan føre oss langt i livet, og det vil utrolig nok gjøre oss mer tilfredstilt med oss selv om vi vet at vi har en god personlighet, enn om man er pen pga. andre ting. Jeg har opplevd flere ganger at jeg vil bli mye gladere i personer som ikke streber etter drømmeutseendet, blir værdens søteste person når jeg blir virkelig kjent med dem. Det er en utrolig god ting.

Selv har jeg i det siste ikke brydd meg om jeg går ut med eller uten sminke. Dette er fordi jeg ikke gidder, hvem skal jeg imponere? ingen. Jeg gidder ikke, og har ikke tid, til å sminke meg opp hver morgen. Jeg bruker heller de ekstra få minuttene på å sove litt lenger. Hvorfor jeg da går med solbriller hele tiden? for å unngå disse personene som ikke klarer å oppføre seg. Jeg orker ikke å trigge dem til å kommentere utseende mitt, jeg vil ikke bruke tid og krefter på det. 

Som et lite sammendrag vil jeg bare si at det ikke er så viktig hva andre sier eller kommenterer. Så lenge man liker seg selv, kan andre bare ryke og dra. Et flott smil med en fin personlighet eies kun av de beste personene, som er de vakreste som fins. Strålende personer som sprudler rundt andre mennesker, er de beste personene jeg kan ha rundt meg. 


Nå får jeg sikkert en kommentar slik som jeg gjorde sist jeg skrev et lignende innlegg, "du skriver et innlegg om at naturlig er godt nok, og så legger du ut et bilde hvor du har sminke?". Vell, jeg bryr meg ikke. Jeg kunne lagt ut et usminket bilde, men akkuratt nå sitter jeg litt for godt i senga til å stelle i stand kameraet. Les teksten, ikke fokuser på bildet nå. 

Har du noen meninger rundt dette?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits