Remember me, and i shall remember you

Utrolig hvor raskt vi mennesker egentlig glemmer. Før vi begynte å sosialisere oss på internett, måtte vi faktisk være med hverandre. Det er så lett å snakke med andre via internett, at vi rett og slett bare glemmer å være med hverandre. Hvor mange ganger har det ikke hendt at du har hatt en god venn, og så plutselig er dere ikke venner lenger? Det har skjedd med meg nok ganger i alle fall. 

Før var vi alltid med vennene våre, ofte. Ikke missforstå meg, vi beveger jo oss enda utenfor husets fire vegger. Men, mesteparten av kommunikasjonen er gått over til å forbli over internett. Før måtte vi gå fra dør til dør for å finne venner som var hjemme. Nå sender vi enten en melding på mobilen eller facebook, fordi det ofte er så "langt" til de vi kjenner. Om noen ikke var hjemme, tenk på den grusome veien hjem, eller til neste venn. For en måte vi tenker på, haha.

Med disse holdningene, er det selvfølgelig lett å drukne i internett. Man kan snakke i flere timer der, og være helt stumme når vi fysisk er med hverandre. Det er utrolig lett å holde kontakt, og på dette området har internett vært til stor hjelp. Problemet er jo bare at noen folk kun holder kontakt over internett, og muligens ikke ellers, en dag forsvinner den kommunikasjonen også.

 

Har du opplevd noe lignende?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits