Livet går og går


Tok dette bildet for bare noen minutter siden, fine fine himmelen.

I det siste har det skjedd mange nye ting i livet mitt. Nye ting og hendelser dukker stadig opp nå for tiden. Jeg har vært utrolig travel med ungomsbedriften i det siste, og til helgen skal vi fotografere på russeballet her i Haugesund, og vi skal ha langåpent i studioet vårt. Jeg begynner også å komme langt med lappen, har bare glattkjøring igjen før trinn 4 nå. Noe annet så har skjedd er at jeg også ble med i ungdomsredaksjonen i Haugesunds Avis, noe jeg gleder meg masse til å jobbe med fremmover. Ble også nevnt i DETTE innlegget hos søte Elly, tusen takk!   

En ting jeg bare må fortelle her på bloggen, haha. Jeg ble innkalt til sessjon 2 til Forsvaret, noe som kan være noe av det latterligste jeg kommer til å oppleve. Ikke kan jeg løpe skikkelig pga en fotskade jeg fikk for noen år siden, og jeg har også vondt i håndleddet som gjør at jeg ikke kan løfte spessielt tunge ting, eller skrive med blyant lenge. Jeg har aldri vært noe spessielt god atletisk, og heller holdt meg til håndball og dans. Ser frem til å drite meg ut når jeg blir innkalt, sattser nesten på å bli sendt hjem med en gang. 

Hva skjer i livet ditt for tiden?

2 kommentarer

Gabrielle

05.02.2014 kl.18:24

Hehe lykke til på sesjon 2. Jeg kom ikke videre pga kneskade og mer :)

Maren

05.02.2014 kl.19:42

Gratulerer med jobb i ungdomsbedriften til HA. :-) Jobbet der selv første året, og det er virkelig en fin mulighet til å få et lite innblikk i journalisthverdagen (og til å tjene penger, selvfølgelig). Jeg valgte å slutte pga. jobben ikke passet inn i den fullpakkede hverdagen med skole, hest, trening, venner og familie og også fordi presset av å vite at mange hundre mennesker ville lese artiklene ble for stort på toppen av mange andre ting. Uansett, poenget mitt var at det er en super mulighet med super lønn! ;-)

Skriv en ny kommentar

hits