Lulu´s

Fikk et spørsmål her om dagen om jeg kunne skrive litt om de forskjellige størrelsene på Lulu´s toalettveskene mine. Jeg har 3 stk i forskjellige farger og størrelser. En i rosa, beige og svart. Under bildet skal jeg forklare litt mer på størrelse og hva som får plass i hver enkelt av dem.

Rosa: Denne søte lille toalettvesken er den minste av alle, men får allikevell plass til mer en nok. Jeg bruker denne til å oppbevare øyenskygge, maskara, øyenbryns penn og annen øyensminke. Ettersom jeg liker å ha system i sminken min, ble dette gjort om til en "øyesminke-toalettmappe". Den vil også romme små sminkekoster (eks. bare mineral sine koster), men kan da lett bli overfyllt.

Beige: Den beige toalettvesken er i en perfekt størrelse for alt. Hadde det ikke vært for at jeg er så systematisk som jeg er, kunne denne rommet all min hverdagssminke. Nå er den ganske tom, og inneholder bare sminkekoster, pudder, primer og rouge. Den har også "lommer" inni, så det er lett å separere sminkekostene fra hverandre og andre ting. 

Svart: Denne store tingen har plass til alt fra tannkoster til hårspray, rettetang, bodylotion, og andre pleieprodukter. Den er genial å ha med på reise, eller ha stående på badet for å holde et system. Denne har også et lommesystem inni, så det er lett å skille produker som ikke bør være ved siden av hverandre.

En dag må jeg ta bilde av skuffen min på badet, så skal dere få se hva jeg virkelig mener når jeg sier jeg er systematisk. Håper ellers dere fikk et bedre bilde over hvordan størrelsene og bruksområdet på toalettmappene er. Ha en god dag videre.

Har du Lulu`s?

2 kommentarer

Maria Volpe

04.01.2014 kl.20:52

Åh de er så fine! : )

Viktoria

04.01.2014 kl.20:55

Jeg har den største typen i beige, og jeg elsker den! Jeg skulle gjerne hatt den med sånn ekstra lomme på toppen, men jeg kunne ikke velge i og med at jeg fikk den i velkomsgave av Det Nye når jeg begynte å abbonere :)

Skriv en ny kommentar

hits