Q&A

Hvor kjøpte du klypene og tråden til bildene som henger på veggen din?
Dem kjøpte pappa til meg, men hektene er i fra stapels. Jeg kan også nesten garantere at tråden enten er fra samme plass, eller biltema. 

Hvor får man kjøpt Mary Kay lip-settet?
Mary Kay selges via privatpersoner som starter en egen "bedrift". De gjør dette fremfor å selge i butikken, fordi da får de følge opp kundene sine mye bedre. Du har full bytterett om du ikke er fornøyd med produktet, eller om det ikke passet din hudtype. Utrolig bra merke, med utrolig god service.

Kan du ta bilder med skjorta oppi jeans med belte til? eller lage skjortevideo?
Ehm, nei, kleint. 

Ekstremt mye støy i bildene av cola flaskene. Var det meningen, eller er det mørkt i rommet så du har skrudd opp ISO-verdien?
Dette hadde ikke støy i seg da jeg tok bildene, der er nok lagt på i Photoshop i ettertid. Jul er en gammel tradisjon og Cola er ett dødsgammelt merke, derfor la jeg på støy. Før på gamle bilder var det alltid masste støy og kornete, prøvde å få frem det gammeldagse, men sammtidig det moderne ettersom jeg beholdt fargene i bildet. 

Hvor mye penger bruker du i måneden?
Jeg får totalt 1200 kr av mamma og pappa i måneden, som jobbes opp for ukelønna mi. Mesteparten av dette går desverre til skolekantinen min, eller småting når jeg er ute med andre. Jeg får også en god del i skolestipend, men dette legger jeg av i en sparekonto som skal brukes til billappen og andre greier. 

Måtte du betale toll da du fikk Acne skjerfet?
Nei, dette var inkludert i prisen! :-) 

Hvor lang tid tok det å sende Acne skjerfet?
Jeg bestilte det på Onsdag forrige uke, så det tok 5 virkedager 

Foressten, lik Facebook-siden min -> her <-

Noe du lurer på?

4 kommentarer

x

19.11.2013 kl.22:08

kossen har du råd te acneskjerf te over 1200 kr om du bare får 1200 av foreldrene dine te å bruka i måneden? :)

Maria

19.11.2013 kl.22:10

Hvis du får 1200kr i mnd av foreldrene dine som vil si at de mest sannsynlig tjener nok til at du ikke får annet stipend enn utsstyrstipend, hva får du da stipend for?

Stine

19.11.2013 kl.22:12

Bra svart!

Iselin

20.11.2013 kl.10:56

Bar svart :)

Skriv en ny kommentar

hits