WOW

Jeg logget akuratt inn for å godkjenne og svare kommentarer, så ser jeg bort på bloggstatistikken. Den har jo dobblet seg en del ganger, i forhold til andre dager. Utrolig spennende og se at mange besøker bloggen min, men jeg forstår ikke helt hvorfor.

Jeg har egentlig aldri brydd meg noe særlig om lesertall, det er bare litt gøy å følge med på hva folk liker osv. fordi lesertallet stiger jo betraktelig mye når jeg blogger om noe som faller i smak hos andre. Jeg blogger jo mest for min egen del også. Jeg trenger å ha ett sted hvor jeg kan dele bildene mine, og forbedre meg selv på. Det å ha et sted hvor jeg kan se tilbake hvor dårlig jeg var før, gjør meg utrolig glad. Jeg bruker også bloggen for å ivareta og utvikle min egen stil. Hadde jeg ikke blogget, hadde jeg helt serriøst bodd i joggebukse og hettegenser.

Slenger ved et gammelt, sommerslig og pent bilde av meg selv. Ettersom jeg ikke ser så attraktiv ut her under dyna, sent på søndagskvelden. Men altså, i løpet av mine 3 år på denne bloggen, kan jeg nå ærlig si at jeg har slettet mange av innleggene fra 2011, huff og gru. Tusen takk for til alle dere som var innom idag, dere har gitt meg stor glede idag.

Hvor lenge har du blogget?

3 kommentarer

Stine

17.11.2013 kl.23:35

Så gøy! jeg har blogget siden 2009, både av og på :)

Charlotte V. Økland

18.11.2013 kl.00:25

Du var helgens blogg, og så er du jo selvfølgelig super flink til og blogge også :-D

connie rossing

18.11.2013 kl.12:29

morsomt! har blogget siden 7ende klasse, men på forskjellige blogger!

utrolig fint bilde forresten!

Skriv en ny kommentar

hits