Umotiverte drittværsdager


God kveld alle søte lesere. Nå sitter jeg helt utslitt i senga, helt umotivert for og gjøre noe som helst. Jeg har hele "nattbordet"/ sminkebordet overfyllt med glass, ledninger, papirer og annet tull. Kjenner virkelig den indre perfeksjonisten i meg har lyst å rydde det, men jeg har ingen energi. I dag og til tirsdag er jeg alene hjemme, med mine 2 bødre. Han ene er 15 og holder seg for seg selv, men han på 5 trenger jo overvåkning og underholdning hele døgnet.

Kan ikke akkuratt si at jeg gleder meg til å stå opp en time tideligere i morgen, kun for å stelle meg selv og lillebror Philip. For og toppe det hele er det meldt full storm, noe som vil si at jeg ikke vill få en eneste tørr dag på skolen, jippi. Takk gud for at jeg har planleggingsdag på onsdag, og mamma kommer hjem på kvelden da.

Gikk gjennom alle sommerbildene mine i år, gud som jeg savner å kunne gå ut uten å bekymre meg for å frossne til en isklump. Var derfor jeg brukte dette bildet i innlegget, så ser bloggen litt varmere ut enn det er utendørs.

Hva skal du denne uka?

3 kommentarer

Lenafoto

11.11.2013 kl.21:22

Kjempe fine bilder :D

Denne uka skal jeg for det meste ta bilder og framkalle dem i mørkerommet

Emilie

13.11.2013 kl.16:43

Åh, du er så søøt! Jeg savner sommeren.. :/

Malinsola

14.11.2013 kl.17:34

utrolig fin du e! haha, e så drit me stygt vær hele tiden..

Skriv en ny kommentar

hits