Anonyme feiginger

Vi lever alle våre egne liv på internett. Alle har en profil på en form for sosialt medium. Mange av oss utgir oss for noen vi ikke er, og er gjerne tøffere bak tastaturet. Noen får høyere selvtillit, mens andre får mindre av å surfe på internett. Vi har alle en mulighet til å vise oss frem, slik som jeg gjør her på bloggen. Vi gjør ting på internett som vi ellers aldri hadde turt i virkeligheten. Burde det ikke være litt grenser for hva vi kan gjøre?

De siste dagene har jeg fulgt litt med på en nettside. De fleste av oss har nok vært innom den, og forhåpentligvis grøsset. det er "Ask.fm". Jeg er helt sjokkert. Jeg visste virkelig ikke at folk kunne være  frekke og feige på samme tid. Anonyme feiginger som ikke lar andre sine privatliv være i fred. Spør unødvendige spørsmål og sprer rykter. Folk forventer nesten at andre skal brette ut livene sine, og dele det mest private på internett. Ingen av disse anonyme feigingene tenker på hvor sårende en krenkende kommentar kan være, eller et frekt spørsmål. Det er ganske mange som går rundt med en stor klump i magen når de får noe negativt mot seg, men de sier det kanskje ikke til noen.

Jeg blar nedover på profilene til andre jenter, og jeg kan sverge på at dagens mest leste ord er hore. Tenk det, ei jente på 14-17 år som blir kalt hore gang på gang, og til slutt begynner å spøke om det selv. Skal det virkelig være slik at vi jenter skal tåle å bli kalt horer av anonyme feiginger? for å så spøke om det selv til nestemann som spør? NEI. Dette er jo ikke akseptabelt i det hele tatt. Anonyme feiginger som kaller andre for horer (og i gutters situasjon, som oftest homo), de kan virkelig ikke ha noen verdier i livet. Disse anonyme feigingene kan ikke ha mye mellom ørene, iallefall ikke samvittighet eller omtanke for andre mennesker. Selv klarer jeg ikke å sette meg i en situasjon hvor jeg skriver noe frekt til andre anonymt, klarer ikke å forstå hvordan andre kan heller.

Noen mennesker burde bare blitt fratatt tastaturet sitt, så kunne vi reddet noen stakkars ofre for nettmobbing. Jeg var helt sikker på at jeg aldri kom til å lage meg en profil på denne idiotiske nettsiden, men det har jeg nå altså gjort. Kun for å støtte andre og like svarene til dem som forsvarer seg bra mot alle hatere. Ikke minst, blokkere profilen min for anonyme feiginger som ønsker å stille unødvendige spørsmål.Hva er din mening om anonyme feiginger?

Stikkord:

4 kommentarer

Victoria

23.09.2013 kl.17:49

er enig med deg det du skrev

Jeanett Simonsen

23.09.2013 kl.18:20

hater det, skjønner ikke at de skal gjømme seg bak kommentarene !

Ann Karin

23.09.2013 kl.18:21

Kjempegodt skrevet Pia. Takk!

24.09.2013 kl.00:15

Så enig med deg!

Skriv en ny kommentar

hits