****************************************


Kjempestilig antrekk! Hva kostet jakken? Den jakken kostet rundt 400 kr på Asos.com. Utenom det måtte jeg betale rundt 200 kr i toll. I tilleg har jeg selv kjøpt og festet på nagler på jakka, da kjøpte jeg 200 stk for 80 kr. Så totalt har jeg brukt rundt 600-700 kr, 

Hvordan lager du innleggene dine slik? <3 Det var sykt kult <3 Jeg lagde hele innlegget mitt om dr.martens sko i photoshop :). Det er ganske enkelt, og du kan sikkert lage noe lignende i andre gratisprogrammer, som pixlr.com. 

Vet du om et sted hvor man får kjøt Dr.Martens sko i Haugesund? Finner det ingen steder, haha :-) Desverre er vi begge like uheldige å bor i denne byen som har et utvalg av merker, som er lik null. Det nærmeste du kommer er internett-butikker eller stavanger, desverre.

Hvordan bestemmer du deg for hvordan bloggdesignet ditt skal være? Du har alltid så fint design! Jeg går jo på media-linjen, noe som betyr at jeg jobber kreativt hver eneste dag. Av og til spretter det en ide frem til hvordan jeg kan designe magasin osv, og noen ganger passer det godt med bloggdesign også. Da tegner jeg ideene mine i en skissebok, og ser tilbake i den når jeg koder meg et nytt design.

Hvordan lærte du deg dette med bloggdesign? Jeg leser masse! Jeg har øvd meg masse i 4-5 år på å lære meg de forskjellige kodene, betydningene osv. Selv føler jeg ikke at jeg er så flink, fordi når jeg lager design sitter jeg og søker opp koder som de fleste andre. Så det jeg egentlig gjør, er å virkelig sette det for meg "ja Pia, nå bruker du noen timer på dette designet"

Hvorfor kjøpte du nytt kamera? Syntes det du hadde var bra jeg :) Fordi det ble for lett for meg, rett og slett. Jeg trengte et kamera jeg kunne lære mer av, et som kunne gi meg litt flere muligheter og utfordringer. Jeg virkelig elsket det gamle kameraet, men etter 3 år med flittig bruk trengs det en oppgradering.

Hvordan fikk du penger til nytt kamera? Jeg solgte det gamle kameraet mitt, så da fikk jeg noen kroner der. Utenom det får jeg jo stipend for å gå på skolen, og noe har jeg tjent opp i ukelønn :-)Hva syntes du om den typen overskrift jeg har nå?

Stikkord:

Én kommentar

Iselin Renée

17.09.2013 kl.11:27

Bra svart, og fint bilde :)

Skriv en ny kommentar

hits