New

Som dere sikkert ser har bloggen nå fått et nytt design. Det gamle har irritert meg i flere uker nå, så et nytt får sikkert opp blogglysten igjen. Har valgt at denne gangen skal jeg laste opp større bilder, så nå i starten vil det se litt merkelig ut nedover i gamle innlegg.

Jeg har også åpnet for at dere kan se i arkivet, og lett bla gjennom kategorier o.l. Så nå må jeg gå gjennom alle gamle innlegg selv, og slette de som rett og slett blir for kleine. Har hatt denne bloggen siden jeg var 14 år, så jeg tror det blir en del. Jeg skal også oppdater "Om meg" knappen i menyen, begynner å bli litt gammel info.

Har laget ny facebook-side til bloggen HER. Den forrige var blitt så tullete og koblet seg opp til mange andre blogger, weird. Rop ut om det er noe du finner ut at mangler eller noe du savner, så skal jeg få ordnet i det.


For dere som alltid spør, ja jeg lager alle designene mine selv. Nei, jeg lager ikke design til andre.


Liker du det nye designet mitt?

4 kommentarer

alexxyy

15.09.2013 kl.15:25

Hei!

Jeg har nettopp startet meg en salgsblogg der jeg selger klær som ikke får plass i garderoben min. Så om du er glad i klær og lave priser så ta deg gjerne en tur innom. Ha en fin dag videre forresten !

Alexxyy er navnet :)

Ida Stenersen

15.09.2013 kl.15:28

Så fin du er :D

Sara Kvammen

15.09.2013 kl.16:47

kjempe fin! :D fint design også!

etigh-Kommenterer tilbake!

16.09.2013 kl.15:45

Nydelig!

Skriv en ny kommentar

hits