#howto


Jeg kjøpte meg et par med Dr. Martens sko i sommer, og jeg har enda ikke klart å  bruke dem. Fant en lignende oppskrift på wikihow sine sider, og bestemte meg for å oversette og dele den med dere. Det har seg slik at før Dr.Martens sko er gått inn, er de helt for jævlige. Jeg gikk i 3 minutter ute, før jeg måtte gå hjem med dem. Tenker at det er flere enn meg som har denne problemstillingen, so here you go!

Har du Dr. Martens sko?

Stikkord:

4 kommentarer

Maren

10.09.2013 kl.15:42

Vet du om et sted hvor man kan kjøpe Dr. Martens sko i Haugesund? Finner det ingen steder, haha. :-)

Elisabeth

10.09.2013 kl.21:57

Jepp! Første gang jeg brukte dem gikk jeg rundt i Oslo med bare ankelsokker oppi. Megatabbe! Etter det innså jeg at jeg faktisk bare måtte lide litt for å gå dem inn, og gikk med dem HELE tiden. Hadde gnagsår i over en måned, men det var SÅ verdt det! Nå er de de beste skoene jeg eier :)

Silje Hesthagen

10.09.2013 kl.23:29

De er helt forferdelige i starten, kjøpte mine i mai i år, og sliter fortsatt med å bruke de en hel dag, MEN de er på bedringens vei! Fikk tips fra de jeg kjøpte de av, Dr. Martens-butikken i Covent Garden i London om å ta ut såla når jeg skulle gå de inn, for å gi føttene bedre plass, og det har fungert sånn delvis. Selv har jeg stappa de fulle av tykke ullsokker og andre ting for å utvide de litt, hahha. Fantastiske sko, synd de er så "stive"..

Maren Vespestad

11.09.2013 kl.19:48

hvordan lager du innleggene dine slik? <3 det va sykt kult <3

Skriv en ny kommentar

hits