Du kan gjøre hva du vil, om du bare jobber for det


Nå som skolen akuratt har startet, er det utrolig mange som bare ønsker at de lange, slitsome dagene skal bli over. Mange venter intenst på at ferien skal starte igjen, og har allerede fylt opp høstferien med planer. For meg er det helt annerledes, jeg gleder meg hver dag til å sitte på skolebenken. Det sier vel seg selv, siden jeg sitter nå på en søndag og tenker på skolen.

Da jeg skulle velge skolelinje, tenkte jeg mye på interessene mine. Jeg liker å fotografere, og jeg har ikke noe imot å sitte på datamaskinen en hel skoledag. Slik fant jeg ut at media linja var perfekt for meg. Da jeg begynte ble det bare kjekkere, jeg fant flere spennende ting på linja som var interesante. Grafisk, film, og journalistikk er alle utrolig kjekke ting å jobbe med. 

Hver morgen våkner jeg max en halvtime før jeg løper ut døra i all hast, med frokosten i hånda. Jeg er motivert, og klar for å jobbe meg frem til et godt yrke. Jeg tror at så lenge du liker det du gjør, så jobber du bra og får gode karakterer. I alle år har jeg fått vite at jeg er ett skolelys, englebarn, og hun som alltid får gode karakterer. Dette har nok masse med min motivasjon for å jobbe meg frem til å gjøre noe jeg virkelig liker, og vil.

Jeg håper at mange av dere som leser bloggen min også har det slik. Dere som begynte på vidergående i år, jeg håper også at dere elsker linja dere har valgt. Da kommer dere til å overleve alle årene på vgs. Dere kommer til å få en jobb som dere stortrives med, og det unner jeg alle. Så folkens, hold dere motivert - da får dere til alt.

Hvilken klasse/linje går du på?

Stikkord:

Én kommentar

Jannicke

25.08.2013 kl.14:19

Så herlig!! :) Jeg går nå helsefag, og interesserer meg ganske mye for det så er motivert jeg også :-)

Skriv en ny kommentar

hits