Outfits i would love to wear

outfit
Ruter, ruter, ruter. En trend denne høsten som jeg digger. Nei, jeg elsker det. Jeg liker å gå med store skjorter til noe enkelt. Med noen rocka sko og en lue som topper antrekket. TIl det kan du velge omtrent hvilken bukse og topp som helst. Det går ikke ann å ta feil med en slik skjorte! Baggy, comfy og utrolig dtilig å se på. 

 

outfit

Jeg har fått heeelt hekta på platforms. Ønsker meg noen i leopardprint, det er så pent. Burgunder fargede bukser er også så utrolig pent på mange forskjellige måter. Du kan kle det både opp og ned til fest og hverdag, loveit.

outfit
Noe annet jeg har forelsket meg i er runde jakker og store denimjakker. Har også fått dilla på å feste nagler på klærne mine, slik som over. Mener at slike enkle antrekk med en enkel hood, denimjakke og en svart bukse er så pent, enkelt, men alikevell stilig å trendy sammtidig. 

Lenge siden jeg har gjort et innlegg som dette nå, har gått i bare mine egne antrekk her på bloggen så alt for lenge. Var virkelig på tide å poste noe litt varierende. Har lite å gjøre på skolen for tiden, så hvorfor ikke utnytte tiden til å lage blogginnlegg? nettopp.

Hvilket antrekk likte du best ?

Stikkord:

4 kommentarer

Viktoria

21.08.2013 kl.22:08

Nummer en var dødskult! Enig, jeg elsker skjorter :-)

Renate

21.08.2013 kl.23:08

Utrolig mye fint :D likte best det øverste.

sarai94

22.08.2013 kl.15:00

utrolig mange kule og flotte antrekk :D Likte alle supergodt, så har ingen favoritt :D haha

xx Siri

Silje Orre Olsen

22.08.2013 kl.16:12

nr 3 <3<3

Skriv en ny kommentar

hits