Soon it´s too lateNå er det ikke mange dager til jeg skal reise hjem til Norge igjen, som har ganske stykt vær etter hva ryktene sier. Nå får jeg dobble dosen betakaroten og tiden jeg ligger i sola. Har dessuten vært syk e siste 4 dagene, så har blitt en del tid inne da. Kvalme, feber, og ingen matlyst er ikke noe gøy i denne varmen her. Satser på å få spist mitt første måltid i dag, så blir jeg muligens bedre i morgen.

I morgen skal jeg faktisk til frisøren her i Kroatia. Det kostet bare 300 kr å farge håret, så da tar jeg bare sjangsen. Blir det katastrofalt, kan jeg alltids ordne det opp når jeg kommer hjem. Har ikke helt bestemt meg for hvilken farge jeg skal ha, men det står mellom mørke-rødt eller lyse brunt med blonde striper. Hvis du har lest hele dette innlegget, håper jeg at du kan kommentere hvilken hårfarge du syntes jeg burde ta.

Skal du reise i sommer?

Stikkord:

4 kommentarer

01.07.2013 kl.19:46

Rødt blir veldig fort solbleket om sommeren, så jeg ville valgt lysebrunt nå, og heller mørkerødt til høsten/vinteren igjen :)

onceaweek

01.07.2013 kl.19:55

Kos deg masse den siste tida de der nede! Håper du blir forøyd med fargingen da ;)

Sandra

01.07.2013 kl.23:59

Rødt er både spennende og dødskult, men på en annen side er det vanskelig å opprettholde fargen, og jeg tror du passer bedre til lyst brunt :)

Silje

02.07.2013 kl.01:11

Kanskje mørke rødt, menge som kler det :)

Skriv en ny kommentar

hits