Bunad, mat, og feiring
For en lang og våt dag det var igår. Det regner bare mer og mer på 17.mai for vært år som går, etter min mening. I motsettning til i dag, så vi ikke sola en eneste gang. Var egentlig ganske trist, men værre var det å gå i bunadsko. Trodde det var vondt å gå en hel dag i høye heler på shopping, dette var værre. Bunadsko er noe av det værste jeg har opplevd! Vi som liksom kjøpte dyre skinnsko, så de ikke skulle være  gale å gå i dem. 

Alikevell, vonde sko er noe jeg bare får bite i meg den ene dagen i året jeg får brukt dem. Bunad er et kjempepent plagg, som alle burde ha. Er så pent å se spessielt gutter i bunad, og det er så spennende å se hvor mange ulike typer som finnes. Alikevell gjore jeg som mange andre, og  byttet klær utover dagen. Var så varmt i lufta at jeg måtte ta på meg noe lettere.

Alt i alt var det en utrolig koselig dag som jeg tilbrakte med familie, kjæresten, og gode venner. Nå får jeg bare pakke sammen bunaden, sende skjorta på rens og gjøre den klar til broren min sin konfirmasjon til høsten.

Hva gjorde du i går?

2 kommentarer

Emilie-Therese ¢¾

19.05.2013 kl.00:38

Kjempe fine bilder!

Jeg gikk i tog, var med venner og familie, grillet og slappet av :)

Heni

29.01.2017 kl.22:11

Hvor er bunaden fra?

Skriv en ny kommentar

hits