En dag som aldri glemmes

Kvelden i går er en av de beste stunder i hele mitt liv. Kommer ganske høyt opp på min topp-opplevelse liste. Jeg kan ikke huske å ha skreket så mye i hele mitt liv, hvert eneste sekund var helt utrolig. Det finnes ikke ord som beskriver følelsene jeg sitter igjen med. Alt var så perfekt, profesjonelt og bra gjennomført! 

Etter konserten elsker jeg Justin mer enn noen sinne. Han har lenge vært mitt store idol, og jeg husker enda da jeg så han for første gang på youtube, for 4 år siden. I går fikk jeg endelig oppfylt min store drøm, se han live. Selv om jeg satt i buss i 8 timer, sto i kø i 2 timer og ventet inne i 2 timer, var all den ventetiden verdt det. Jeg hadde lett gått tusen mil for å oppleve han. 

Etter min mening var alt med konserten perfekt. Stemmningen bland alle folka, musikken, dansen, lysene og absolutt alt var bare en drøm. Sitter enda med susing i ørene, og det har ikke helt gått opp for meg. Jeg har virkelig sett selveste Justin Bieber. Helt ærlig så var ikke et eneste sekund jeg ikke sang eller hylte. Noen tårer ble også fellt. Det beste mef hele konserten var da Justin sa at vi norske beliebers var de beste, og at han låvte å komme tilbake.

Var du /eller skal du på konserten hans?

Stikkord:

5 kommentarer

Silje Orre Olsen

17.04.2013 kl.21:19

DU ER HELT NYDELIG!!

Pernille

17.04.2013 kl.21:39

heldig! Ser ut som at du koste deg :D

Nora K.

17.04.2013 kl.21:48

Så gøy! Skal i morgen, GLEDER MEG!!!!

odagbjerkevoll

17.04.2013 kl.22:04

skal i morgen :D

Stine D. Furuhaug

18.04.2013 kl.14:03

Ser ut som du hadde det utrolig morsomt på konserten :)

Jeg selv er ikke særlig fan av han lengre som jeg først var da han begynte å bli kjent, for jeg syns det har de sist to årene blitt utrolig mye oppstyr med han spesielt de som er super fan av han og lager et slikt kaos når han kommer hit (spesielt den første gangen han var her)... Men jeg har ikke noe mot han, for han har jo bra stemme og alt det der, men det bare det oppstyr det blir før og etter konsertene...

Skriv en ny kommentar

hits