Jeg er ei guttejente

Drama. Jentedrama er noe av det verste jeg vet. Krangling, rykter og sladder er virkelig bare dritt. Jeg kan ikke fordra det. Likevell virker det som om drama forfølger meg. På ett eller annet vis ender jeg alltid opp i noe drama, og det har jeg alltid gjort. Uansett hvos mye jeg prøver å holde avstand, blir jeg alltid innblandet. Dette er kanskje en av grunnene til at jeg liker meg best med gutter.

Helt siden jeg var ei lita jente har jeg ofte likt meg best blant gutter. På barneskolen var jeg og andre gutter i en Pokemon-klan. Vi satt med gameboyene våre og spillte i alle friminutt. Da jeg flyttet til Spania som 7 åring, fant jeg en ny gjeng. Da fant jeg 2 jenter og utrolig mange kjekke gutter på min alder å spille med. Selvfølgelig var det drama med jentene, men vi er enda venner etter vi flyttet hjem fra Spania. Vi kunne sitte flere dager i strekk ute i sola og kun spille pokemon, lett liv kan vi si.


Det har alltid vært mye mer behagelig å roligt å henge med gutter. De bryr seg ikke om små ting som er full krise for jenter. Det er så lite drama, og ingen krangler. Jeg har gjennom flere år blitt ei skikkelig guttejente, og gaming er en av mine favoritthobbyer, etter blogging da selvfølgelig. Jeg elsker å sitte hele dagen å spille playstation sammen med kjæresten min, Sander. Tror nok han er temmelig glad for det, hehe.

Noen gutter kan være gode lyttere til alt sytet jeg har å komme med også. De har ingen svar, men det gjør ikke noe. Jeg får snakket ut til noen som (forhåpentligvis) ikke dømmer meg. Det er godt å snakke med jenter om diverse ting også, men på et vis er gutter bedre på noen områder. Det er ikke alltid svar og løsninger jeg vil ha, bare en god lytter. Nå har jeg mange fantastiske guttevenner som alltid er her for meg, og det setter jeg utrolig stor pris på.


Jeg vil ikke at dere skal få et intrykk av at jeg er helt gutt heller, fordi jeg har andre egenskaper enn gaming også. Jeg er helt besatt av foto, mote og blogging. Jeg elsker å stelle meg litt ekstra, og vite at idag ser jeg bra ut. Jeg har alltid ønsket meg hår langt nedover magen, og i fremtiden skal jeg bygge meg et drømmerom kun fylt opp med klær, sko, magasiner og generelt et jente´s drømmerom. Jeg elsker å være ei jente, men til tider er det godt og ha gode guttevenner.

Jeg tror de fleste av oss en gang har ønsket å komme seg vekk fra alt drama som følger med mange jenter. Å bare flykte til noe som bare lytter, men ikke svarer. Det føles godt å få snakket ut til en gutt, å bare være med en. Det går helt ann å ha mange guttevenner. Enhver jente burde ha minst en trofast guttevenn, en god kompis, en som er skikkelig friendzoned. En som man slipper å vise seg frem for, spille med, og bare slappe av. Ingen fordommer, og ikke noe hat.

Har du ei guttejente i deg?

Stikkord:

3 kommentarer

Abigail Buntu

28.03.2013 kl.23:33

jaa fatisk:)

elsker å vere med gutter mer enn jenter:)

dere er søte sammen!

Nora K.

28.03.2013 kl.23:45

Veldig bra innlegg! Det finnes definitivt en guttejente i meg, og særlig på barneskolen likte jeg å være med guttene og lot dem lære meg kortspill jeg aldri helt skjønte og fotball som jeg aldri var spesielt flink til :-P Jeg er også veldig jentete av meg da! Veldig dill- og dallete, elsker sminke, klær, foto og kosekvelder med jentene mine. Det er allikevel en slags deilig ro med å bare være med "gutta" og slappe av!

Så veldig jentete er jeg nok, men jeg har absolutt en guttejente i meg!

Anette

02.04.2013 kl.20:53

Det har jeg ;) hehe

Dere er så utrolig søte sammen (:

Skriv en ny kommentar

hits