Ukens spørsmål

Du tar kjempe fine bilder, hvilket kamera bruker du?
Tusen takk! Jeg har Canon Eos 500d, og bruker 2 forskjellige linser. Bruker andre når jeg er på skolen.

 Hvilke kamera Anbefaler du?
Selv bruker jeg Canon 500d, og alle canon kameraene jeg har vært borti er helt supre. Så Canon er noe jeg anbefaler. Har lagt merke til at skolen min kun har Canon kameraer, og linser, så da må det jo være ett supert merke. 

Fint, du har ganske bra stil <3 Va det ikke kalt å ta bilder ute?
Nei, jeg syntes ikke det er så kaldt å gå ute med tynn strømpebukse om vinteren, hehe. Jeg er en person som generelt fryser uansett, til og med i Syden. Så om vinteren er jeg vandt med og fryse litt, jeg blir ikke noe syk heller.

Hvorfor farget du håret svart?
Jeg var lei av lysebrunt med dip-dye, og trengte en litt drastisk forandring. Gjorde det samme i fjord også.


Hvorfor ble du lei av bloggbyen.com?
Hele opplegge ble bare helt tragisk til slutt. Det var utrolig gøy å være Norges 3 beste blogger der, men jeg takler ikke å bruke wordpress. Savnet også alle de snille og gode kommentarene og leserne jeg hadde her på blogg.no.

Hvordan planlegger du ett antrekk?
Det er egentlig helt forskjellig. Jeg tar på meg det jeg føler for. Er jeg søt og i godt humør, kler jeg meg gjerne i skjørt, pastell og andre lyse farger. Er jeg sur eller bare i et badass humør, kler jeg meg gjerne litt mer rocka. Uansett hvordan jeg kler meg, tar jeg alltid på meg joggebukse og en stooor genser etter antrekksbildene er tatt :-)

Hva ønsker du deg til jul?
Jeg er ikke så vanskelig på gavefronten akkuratt. Ønsker meg ting som alle andre jenter ønsker seg egentlig. Sminke, smykker, gavekort, penger, og andre små dilldall ting. Men øverst på lista må være Caviar-neglelagg, gad det er pent. Men om det skal være litt dyrere ting fra mamma og pappa (som jeg bare kan glemme, ettersom jeg er på forskudd på både julegave pg bursdagsgave) ønsker jeg med et skjerf fra Acne, ny portrettlinse, eller regnfrakk til kameraet mitt.

Jeg har lyst å gå på den linja, har stor interesse for foto og Photoshop, men hva er snittet for å komme inn der du er nå?
På Vardafjell var snittet ca. 3,9 for å komme inn. Jeg hadde 4,6 før eksamen. Men siden jeg kom opp i Norsk og bommet skikkelig, endte jeg opp med 4,4 i snitt.. Nesten synd at jeg slapp unna muntlig eksamen.

Hvor har du kjøpt de runde naglene? :- )
De har jeg kjøpt på Ebay.com. 
Dødskult med dip-dyet genser! kan du legge ut oppskrift på hvordan du gjorde det?
Det er litt vanskelig, men jeg kjøpte tekstil farge, blandet det med vann, så dyppet jeg genseren oppi :-)

 

Noe du lurer på til neste gang?

 

 

Én kommentar

Heidi

05.12.2012 kl.04:05

Caviar negler? *google opp*.. Ah! En ex kolega av meg hadde det. Men hun tok først på neglelakk og så hadde sånn strø ting over. Tror kansje det er billigere å kjøpe det strøtselet og ha over vanelig lakk. eller.. jeg vet ikkke jeg.

Skriv en ny kommentar

hits