Ukens spørsmål #8

Hvordan får du Instagram ?
For å få instagram må du ha enten en iPhone eller en android mobil. Då går du inn på "store" og søker etter "instagram". Da kan du laste ned den appen helt gratis. Dere som har det må følge "piavinningland", jeg follower alle tilbake :-)

 

 Har en bukse med leopard-mønster, men vet ikke hva jeg skal matche den med:) Any ideas? Kanskje "collage" (Polyvore collage).
Dette kan jeg selvfølgelig lage, kommer straks så stay tuned. 

 

Digger sanne capser ! har sykt lyst på en selv :D hvor kjøper man sånne ?
Jeg kjøpte New Yorker capsen min på Cubus i fjor, så jeg husker ikke pris. Kanskje mellom 100-200 kr ville jeg sakt. De har dem enda i butikkene har jeg sett :-) 
  

Hvordan har du redigert bilde i "fredagens drømmeantrekk"?Jeg svarer på dette hver gang jeg har ukesspørsmål, jeg har satt det sammen på polyvore.com :-)  
  

Kan du ha videoblogg snart? :-D
Ja det kan jeg, vet bare ikke hvordan. Er med på omtrent alt, så det er bare til å komme med ideer folkens! Skal vise det nye rommet mitt snart vertfall, om du har noen andre forslag er jeg sikkert med på dem også. 
  

Når skal du flytte inn i i det nye huset?, det er så fint! <33
Vi flytter inn på tirsdag eller mandag nå etter helgen, gleder meg noe helt sinnsykt! 
 

Hva fikk du i snitt på karakterkortet?
Snittet mitt blie ca 4,7 og jeg er ganske fornøyd med det. 

 

 Er du badass på skolen? ;))
Ja. Helt sykt og. HAHA, dette må være det beste spørsmålet jeg noen gang har fått her på bloggen! Men helt ærlig, er jeg ikke badass. Ja, jeg har kanskje mistet antallet på hvor mange anmerkninger jeg har. Jeg er ikke verdensmester i å gjøre lekser. Jeg øver heller kanskje ikke så mye som jeg burde til prøver. Men jeg har ganske gode karakterer, og har G (helt perfekt) i oppførsel og orden og det er nok for og holde meg fornøyd. 

 

 Noe annet du lurer på? :-)

3 kommentarer

Marie Oma

10.06.2012 kl.16:47

bra svart, og kreative spørsmål :D

Jean Rose

10.06.2012 kl.17:43

bra svart :D

Skriv en ny kommentar

hits