How to get this style

gimmi old times back
I forrige innlegg så viste jeg jo frem dette drømmeantrekket, og det var helt klart ikke bare jeg som var utrolig begeistret for ett slikt antrekk. Skal selv prøve å få kjøpt inn noen lignende plagg, for en dag skal jeg gå kledd slikt. Det er jeg halt sikker på. Mye av dte jeg kan bruke i andre antrekk også, så det er jo ganske greit.
 
For å få dette antrekket, har jeg laget meg en liten handleliste. Den ser slik ut;
 
Denim jakke; Dette er noe man egentlig kan finne hvor som helst, de selges egentlig i alle kjedebutikkene landet rundt. Jeg selv sikkler jo etter en litt dyrere verisjon, en levi´s denim jakke. Fant noen helt nydelige vintage i London, angrer helt sykt på at jeg ikke kjøpte den der og da. Fordi for å få dette antrekket ganske avslappet og roligt, skal denim jakken være ganske stor og baggy, noe som levi´s er. Ellers fant jeg jo en helt nydelig her (den som er avbildet over), selvom jeg selv skal spare og kjøpe meg en råtøff jeg fant på ebay.
 
Veske; Til dette antrekket kan man egentlig bruke hvilken som helst veske, i alle slags farger. Det er bare fantasien og selvtillitten som stopper deg. Personlig syntes jeg det hadde vært råstiligt med en tote veske. Den som er avbildet over skal jeg selv prøve å få kjøpt og sendt til Norge, den er herifra. Jeg har også sett lignende på Gina Tricot og h&m, for dem som ikke heøt stoler på nettshopping :-) Slike vesker er praktiske, og man finner dem overalt!
 
Svarte bukser; Jeg lover dere, uansett hvilken klesbutikk dere går inn i jenter, de har alltid en form for svarte bukser. Dette er ett basic-plagg, og du vil alltid finne ett par til en billig pris om du bare ser godt nok etter. For dere som ikke gidder å lete så har jeg funnet noen par her, her, og her. Du kan også bruke tights/leggings om du liker det bedre :-)
 
Avslappede sko; For min del kunne jeg bestillt skoene på bildet rett hjem asap, men siden slike sko blir veldig raskt slitte og ødelakte, orker jeg ikke å bruke 900 kr på noe slikt. Bianco har derimot noen billige og utrolig pene som er i lik stil som dem nesten. Her og her er bare noen forslag. Om du er litt mer inn i trender, så har disse en hel/høyde som er ganske trendy for tiden.
 
Hvit t-skjorte; Dette er utrolig lett å få tak i, regner nesten med at alle der har enten en hvit t-skjorte eller en hvit singelett hjemme i klesskapet deres. Ellers er det jo også utrolig stiligt meg en shirt med ett kult, kanskje rocka print på, gjerne en band t-skjorte. Det er vertfall utrolig trendy, og står godt i stil med bandanaen. Gjerne en som sitter litt løst på kroppen, for å fullføre den avslappede stlen. Her, her, og her er bare noen forslag.
 
Bandana; En bandana kan du finne i utrolig mange butikker, vet at de har utrolig mange pene i mange forskjellige farger på Cubus. Jeg skal se om jeg finner en billigere på ebay, for å se om jeg sparer noe :-)
 
Solbriller; Drømmen er jo selvfølgelig å eie ett par ekte Ray Bans, men siden jeg ikke har penger eller forsiktighet nok til å ha så kostbare solbriller, får jeg holde meg til alle kjedebutikks solbrillene. Det finnes utrolig mange kopier, så det er bare til å gå innom nesten hvilken som helst butikk for å finne det rette paret. Jeg har kjøpt noen jeg er utrolig fornøyd meg fra BikBok til 79 kr.
 
 
Her er også noen inspirasjons antrekk, for dere som vill ha en annen vri på antrekket;
//Inspirasjonsbilder hentet bra lookbook
  
Hva syntes du om innlegget?

2 kommentarer

camilovestvdandspn

20.05.2012 kl.00:27

Utrolig kult innlegg

IdaVinningland

20.05.2012 kl.16:45

Den jakken har jeg lyst på♥♥

Skriv en ny kommentar

hits