Call me, and I´ll be there

Heihei, dette blir nok et lite klageinnlegg. Jeg har vært utrolig dårlig på bloggfronten i det siste, men denne gangen kan jeg legge all skylda på skolen. Vi har hatt tentamner, muntlige og prøver i hytt og pine i det siste. Å det blir verre. Jeg har RLE-prøve, spansktentamen, prøve eksamen, engelsk framføring, kunst innlevering, musikk-prosjekt, naturfag prøve og norsk prosjekt til fordypning. Alt dette, bare de 3 neste ukene, er helt sykt. Lærerne bør skjerpe seg og sammarbeide bedre med innleveringsfrister og slikt, virkelig. 

Håper dere forstår at det blir litt fravær, for jeg er virkelig helt utslitt allerede, og vi har såvidt begynnt. På siden av dette har jeg jo venner, lekser, hund, familie og husarbeid og ta meg av. Veldig travel hverdag for å si det slik. Skal prøve mitt beste og hvertfall poste 2 innlegg hver dag. 

Er det like sykt på skolen hos deg?

4 kommentarer

mellingsen

18.04.2012 kl.15:39

Oj, kjipt! Vi har enda ikke begynt med "stresset", gruer meg til det begynner.. Fine bilder :D

Julianne

18.04.2012 kl.15:47

2 innlegg hver dag?! Du trenger ikke det, om det blir veldig mye stress for deg:) Ta deg en bloggpause, da vel! Kommer til å bli litt "tøft" å ikke kunne klikke seg innom bloggen din, for å få dagens lille smil, men skole er skole... Man må vel ofre litt, eller hva? Uansett, stå på. Og ikke glem at det alltid kommer bedre tider ;)

- Julianne

Ida Mørk

18.04.2012 kl.16:05

Å herregud, det hørtes mye ut!

På en måte er det mye på skolen, men på en annen måte ikke... vanskelig å forklare, men det går forsåvidt greit sålangt.

En dobbel kamp

18.04.2012 kl.16:39

Uff, det er utrolig kjipt :(

Skriv en ny kommentar

hits