Ukesspørsmål #4

Det er utrolig mange som spør hvor diverse plagg fra drømmeantrekkene jeg lager er fra. Jeg sier det nå, for forhåpentligvis siste gang. Jeg setter sammen alle drømmeantrekk i polyvore, og husker/vet ikke hvor noen av plaggene er ifra. Om du lurer er det bare å ta en kikk innom sidene dems selv. Jeg tar som oftes klærne som er nylig lakt ut.

Lurer utrolig mye på hvordan du fikk rosa tastatur osv på macen din? kan du lage et innlegg om hvprdan man kan få seg slikt?
Det har jeg allerede svart på her. Jeg har jøpt alt det rosa på maccen min på Ebay for en billig penge. Det selges også rosa deksel på eplehuset, men prisene der er bare tyveri.

Hvem reiser du med til London? :)
Jeg reiste til London med moren og lillebroren min på 3 år. 
 
 

Betaler du alle klærne dine selv?
Nei. Jeg betaler det meste selv når jeg har penger, men om det er noe jeg absolutt trenger så kjøper moren min det til meg. For eks. ytterjakker, sko og ting jegha, får jeg med en gang. Ellers må jeg gjerne mase litt, men får det som oftest slik jeg vill om jeg jobber litt for dem. 

Hvor mye penger brukte du i London?
Eheh, ikke lite fr å si det slik. Jeg hadde selv spart opp 1800 kr selv, ettersom vi bestillte turen en uke før avreise. Utenom det har jeg ikke kontroll på hvor mange tusen moren min har bukt på meg.Hvordan har du det? :-)
Jo, takk som spør. Jeg har det egentlig helt ok. Ganske mange oppturer for tiden, men veldig mange nedturer også. Men jeg klarer meg helt fint, og har det som regel bra. Nå som jeg har vært i London har jeg fått slappet masse av og gjort det jeg liker best, å shoppe. Så ukene fremmover ser ut til å bli veldig bra også.

Hvordan er karakterene dine på skolen?
Joda, helt greie dem. Ligger som regel 50/50 med femmere og firere, får noen seksere også. Gjør ingenting for karakterene mine, leser en time og to. Vet jeg burde gi en større innsats, men jeg orker rett og slett ikke. Er alt for digg og ligge på latsiden og chille gjennom ungdomsskolen.

Ser at du har endret litt på hvordan du redigerer bildene dine i det siste, hvordan redigerer du bildene dine
Jeg har ikke en spessiel måte å redigere bildene mine på. Jeg tar som regel bare opp lyset og ned på kontrastene. Jeg har ikke giddet å instalere Photoshop igjen, etter 4 måneder uten. Sløv sa du? Så jeg bruker bar iPhoto som er på Mac på redigering og farger, så bruker jeg Pixlr til å sette sammen bilder, eller legge på effekter. Så lett hjør jeg det.

Kan du legge ut innkjøpene fra London?

Er på vei! :-)

Noe mere du lurer på til neste gang?


 

8 kommentarer

bra svart! :)

Karina

09.04.2012 kl.17:07

bra svart! Men jeg føler at du liksom, skryter over at du får mye og bruker mye penger, slik at jeg føler at du fremstiller deg selv på en dårlig måte!

Pia Vinningland

09.04.2012 kl.17:14

Karina: Jeg skjønner at du ser det på den måten, men jeg bruker mye penger og det er en sannhet. Jeg bil ikke lyve her på bloggen, å pengebruken min trenger ikke og holdes hemmelig. Jeg får aldri noe uten å jobbe for det, gjerne sitte barnevakt eller hjelpe litt ekstra utenom det jeg alltid gjør her i hjemmet. Så jeg får ikke så mye som du fårestiller deg.

En dobbel kamp

09.04.2012 kl.17:27

Bra svart :)

Ann Cathrin

09.04.2012 kl.21:06

Ser jeg someday? ;) Justin ftw.

Pia Vinningland

09.04.2012 kl.21:22

anncathrin: JAA!! Den lukter hellig godt <3

<3

10.04.2012 kl.17:08

Kan du ha et innlegg om familien din? Liksom søsknene dine og om foreldrene dine er skilt eller ikke. (trenger ikke bilder)

Pia Vinningland

10.04.2012 kl.17:34

<3: Nei. Jeg kommer aldri til å legge ut et innlegg om familien min. Foreldrene mine er skilt, thats it. Forteller ikke mer.

Skriv en ny kommentar

hits