Røyker du?


Da jeg skrev DETTE innlegget, regnet jeg med at alle kom til å forstå innholdet. Trodde aldri noen faktisk ville tro at det var hendelser fra min side. Jeg hadde spurt dere lesere om hva dere ville endre om dere kunne snu tilbake tida. Jeg skrev helt klart og tydelig at det var dere som hadde sent inn svar til meg. Litt irriterende med slike kommentarer egentlig, det viser jo bare til at noen av dere ikke leser innlegget skikkelig før dere kommenterer.

Jeg har ingen planer om å bli en toppblogger. Det er sikkert kjekt og koselig med alt de får oppleve, og alle fordelene de får. Men tanken på alt det negative de også må gjennom gjør det hele ufristende. Det er greit å ha mange faste lesere osv., det er supergøy! Alltid få respons og slik på innleggene sine, men å bli toppblogger er altså ikke ett mål for meg. Blogging er og vil forbli en hobby for meg, ikke jobb.

En ting er, ja jeg kjenner mange som røyker, det går helt fint. Det er ikke noe press i det hele tatt for å starte, det er ikke noe kult, og det vet alle dem selv. Alle andre respekterer at jeg ikke vil ha en kreftpinne inn i kjeften min. For å få det helt klart frem, jeg røyker ikke, jeg har aldri prøvd røyk, og jeg har heller ingen planer om å starte. 

Leser du innlegg skikkelig før du kommenterer?

8 kommentarer

Kristine Welle

20.03.2012 kl.20:20

er så unødvendig å skulle kommentere sånt når man ikke engang har lest hva du skriver.. menmen, er vell sånn det er, noen tenker ikke før de skriver

Ann Cathrin

20.03.2012 kl.20:23

Sånne kommentarer er så irriterendes.. om hun faktisk hadde vært en ordentlig fast leser burde hun vel ha fått det med seg også.. well, shit happens.

20.03.2012 kl.20:32

men du har en kreft-pose i kjeften ;)

Malin

20.03.2012 kl.20:36

Ser den at det er irriterende, men jeg synes kanskje du overreagerte litt så ut som du ble veldig sur egentlig. Ikke slemt ment altså!:D Uansett, jeg trodde også at du røyka så synes det var bra at du ikke gjør det!:)

- Antika

20.03.2012 kl.21:47

ahhh, irriterandes med sånne kommentarer :S enig med at viss hu hadde vært ein fast lesar hadde hu nokk visst det.
det er bra holdning!:D

d0lven

20.03.2012 kl.22:58

irriterende.. men jaja, sånn er det noen ganger :)

carinacharlotte

21.03.2012 kl.10:02

Irriterende!

Og uansett er det jo opp til enhver om de vil røyke eller ikke, alle er vel klar over hvor dumt det er, men man bestemmer jo det selv.. latterlig kommentar.. :-)

Skriv en ny kommentar

hits