Ukens spørsmål #3

Vet du hva marc by marc jacobs lommeboka di kostet? Nei, egentlig ikke. Jeg fikk den i bursdagsgave av tanta mi. Regner med at den koster rundt 400-500 kr? 

 

Hvor kjøpte du den fake Alexander Wang veska? Det er ikke en fake AW veske, det er bare en som ser ut som om den er inspirert av AW. Jeg kjøpte den HER.

 

Vet du hvor man kan få kjøpt nagler? Mine nagler tok jeg av ett gammelt belte jeg kjøpte i fjortistida mi. Men jeg vet at det er mange som kjøper i hobby-butikker og på ebay? Om du ikke finner det der kan du bare google "kjøp naggler" eller noe lignende.

 

Hvor er t-skjorten fra?


T-skjorten i dette antrekket er HERIFRA.

 

Hvordan lagrer vi bilder i Polyvore? Jeg bruker aldri å lagre bildene jeg setter sammen i Polyvore, men jeg bruker html koder for å få det i innlegget mitt. Kan komme tilbake til hvordan i ett eget innlegg eller video :-)

 

Hvorfor hadde du bloggpause? Godt spørsmål egentlig, det kom veldig spontant! Jeg var egentlig bare generelt sett lei av å stresse med hvordan jeg kledde meg, hadde ingen inspirasjon til noen antrekk, ingen blogginspirasjon eller noe annet. Jeg så bare mørkt på bloggen å følte at jeg måtte ta en pause.

 

I pausen fikk jeg gjort så utrolig mye bra med venner. Jeg var på fjellet, var på LAN, hadde selskap, feiret 16 årsdagen min med MASSE morro. Kanskje best av alt, jeg gikk i joggebukse 70% av tida. 

Hvordan gikk det med såret på kneet ditt? takk som spør! Joda, går egentlig ganske fint. Fikk litt bettenelse, men jeg renset det. Ser ut som om jeg får tidenes styggeste arr, uff. Hate my life. Ikke ett lite arr som går vekk etter noen år, dette er skikkelig stort liksom.

 

Du kjøpte en selvbruning for ikke lenge siden, kommer det ett innlegg om den snart? OY! Det hadde jeg nesten glemt, skal prøve å lage ett i helga eller i uka som kommer. Har så masse jeg skal vise dere fremover, så skal se om jeg får presset det inn i programmet mitt.

 

Hvor lager du «fredagens drømmeantrekk» innleggene dine? Jeg lager alle mine drømmeantrekk bilder på www.polyvore.com

 

ELSKER designet ditt, hvem har laget det? Tusen takk! :-) Det har jeg laget helt selv.

 

Lager du gratisdesign? Nei, det har jeg dessverre ikke tid til! Og til dere som maser om at jeg skal legge ut designet mitt som gratis-design, det kommer ikke til å skje. Kanskje senere når jeg har fått ett nytt selv. Jeg liker ikke å ha det samme designet som alle andre.

 

Hva har du gjort med skjorta di?


Jeg har bare festet noen øredobber på kragen for å få den litt unik fra alle andres :-) Syntes det er så fint med "det lille extra".

 

Hvilket redigerings program bruker du på bildene og videoene dine? Jeg har ikke noe fancy redigeringsprogrammer, hadde Photoshop C5 før jeg restartet maccen, men har ikke gidda å instalert det igjen. Så nå bruker jeg bare iPhoto og pixlr.com. 

På videoene mine bruker jeg iMovie som bare finnes til mac tror jeg. Maaac <3 

 

 

Noe du lurer på til neste uke?

11 kommentarer

Chamin ♥ Kommenterer tilbake

16.03.2012 kl.20:13

bra svart :)

> marianne eide hanssen

16.03.2012 kl.20:24

bra svart :D

Veronica

16.03.2012 kl.22:11

bra svart :)

Sunniva

16.03.2012 kl.22:58

musikktips ?

d0lven

17.03.2012 kl.00:06

Bra svart! :-)

Mari Dybwad

17.03.2012 kl.12:42

Hvor gammel er du?

Victoria

17.03.2012 kl.14:21

Skjorten ble veldig kul :)

marika

17.03.2012 kl.15:01

fint:)
Nydelig blogg ! Bra svart ! <3 Kjempe søøte bilder :D

Linn

17.03.2012 kl.16:40

Bra svart :)

Chamin ♥ Kommenterer tilbake

17.03.2012 kl.20:25

utrolig bra svart! :D

Skriv en ny kommentar

hits