Everyone remember the stupid things I´ve done
..in my life, but what can I do to make you remember all the good things I´ve also done?

Det er så typisk folk å huske på alt det dumme folk gjør i livet sitt, og har det lett å glemme at de faktisk gjør gode ting også. Nå for tida er det så utrolig lett å bli stemplet for å være noen, slik som andre ser deg som. Kanskje dette stemmer, men noen ganger gjør det ikke det. Vi ungdommer forandrer oss mye i årene vi har forran oss, og det må vi bare leve med, om vi liker det eller ikke.

Er du stemplet som ei helt uskyldig jente som aldri gjør noe galt, er det utrolig vanskelig å forandre på dette. Folk snakker bak ryggen din om du gjør noe gale, og ser på det som en stor katastrofe. Pluttselig er du blitt It-snakkeemnet rundt om i hele området rundt deg. Jeg lover dere, det er ikke noe gøy. 

Jeg har selv mistet utrolig mange venner de siste årene, jeg har byttet vennekrets flere ganger. Samtidig, har jeg også stiftet nye vennskap, og de vennene jeg har nå betyr alt mellom himmel og jord for meg. Jeg forandrer meg enda, og håper at de rundt meg vil respektere mine valg, og mitt liv. Jeg lærer av mine egne feil, ikke andres.

Så ta vare på hverandre, og man må tåle at folk forandrer seg. Selvom de ikke har den samme personligheten de en gang hadde for 2 år siden, betyr ikke det at man skal snakke om den personen til alle. Vi kommer alltid til å ha dem som baksnakker alle for alt, men de ligger så lavt nede at man lett kan ignorere dem. Så det jeg vil frem til nå, er at vi må virkelig bry oss om dem vi har rundt oss 

Noen tanker?

5 kommentarer

helene simensen

29.01.2012 kl.16:16

veldig bra innlegg. du er flink til å skrive! nydelige bilder <3
True! :)

ddorthea

29.01.2012 kl.16:55

Enig! :-)

Victoria ♥ Foto

29.01.2012 kl.17:10

så bra innlegg :) så sant !

Keym

29.01.2012 kl.19:55

Enig :)

Skriv en ny kommentar

hits