Ukesspørsmål #1

 

Dere er blitt så utrolig flinke å spør om det dere lurer på i kommentarfeltet i det siste, det setter jeg stor pris på! Som en medfølge må jo jeg som blogger selvfølgelig svare dere på dette.

 

Men noen av dere må slutte å spørre anonymt om jeg drikker, røyker and so on. Det gjør jeg ikke, og den dagen jeg starter med slik, vil ikke bloggen være stedet jeg skriver det på. Da vil jeg heller få det best mulig frem for min familie og være ærlig. Suger virkelig å finne ut slik via en blogg, eller hva?

 

Har du vært i USA ? Kan du skrive et innlegg om det ? Ja, jeg har vært i USA 2 ganger, selfølgelig kan jeg skrive innlegg om det! Kommer så raskt så mulig. Hva er det dere vil vite?

elsker ringen! vurderer å bestille den selv, men frykter at den er for liten siden den er onesize. Den er onesize ja, men det står at den er 17 mm på nelly sine sider, så den passer nok en finger som passer medium og large i ringer :)

 

Hvor er toppen til venninnen din fra (Den blåprikkete)? Det vet jeg ærlig talt ikke. Oppdaterer dere om hun svarer meg på facebook. Edit: Den er fra Vietnam.

 

Hvor er toppen i antrekket fra? Det er egentlig bare en blonde singelett som jeg kjøpte på Gina Tricot. Under har jeg en helt vanlig hvit singelett.


Hvor redigerer du bildene dine? Jeg redigerer alle mine bilder først i iPhoto og så tar jeg dem en runde på Pixlr (link åpnes i ny fane), elsker den siden! Anbefales på det sterkeste.

Kjempe fint og kult! Hvor mye kostet genseren? Den kjøpte jeg for en stund siden på h&m, tror den kostet 249 kr da. Er ikke heelt sikker.
Hvor er skoene fra? Dem kjøpte jeg i USA. De er fra Steve Maddens skokolleksjon, Madden Girl.

 

Hvilken mac har du og hvor stor er den? Er du fornøyd? Jeg har en 13-tommers macbook pro. Den kjøpte jeg i mars, og den har allerede vært på reperasjon. Men det var min, og bare min feil. Jeg var så dum og overbelastet harddisken og brukte den for mye i senga, den ble altså for varm og hang seg opp.

 

Men snille som apple er, tok de den inn på garantien og fikset den gratis på verstedet i trondheim. Nå har jeg lært, aldri pc i seng/sofa igjen. Eller anbefaler jeg den på det sterkeste! Skal aldri gå tilbake til vanlig pc, apple er best på alle måter. 

 

 

 

Noe annet du lurer på?

 

 

 

4 kommentarer

taisael

14.01.2012 kl.12:49

bra svart !

malin

14.01.2012 kl.20:40

på 1 spm , jeg vil vite om :

anbefalte steder :

hvor lenge var du der ?

Stedene du var i?

Hvem var du der meed?

Kine

19.01.2012 kl.01:27

hvorfor har du lagret innlegget i kategorien " skeiv"?

Pia Vinningland

19.01.2012 kl.10:24

Kine: Jeg pleier å ta innlegg uten mening i den kategorien, fordi det ikke er en kategori aom heter random.

Skriv en ny kommentar

hits