Fokus på virkeligheten

Heisann!  Nå rundt juletider har jeg, som mange andre det utrolig travelt. Jeg har masse skolearbeid å gjøre, selvom vi er ferdige med alle tentamener. Lærerene våre har fått det for seg å gi oss dobbelt så mye arbeid når det nærmer seg jul.

I tilleg til skole må jeg jo jobbe for pengene mine og oprettholde mitt sosiale liv. Bloggen har tatt så ekstremt mye tid i det siste. Det å kommentere tilbake til hver eneste av dere tar sykt lang tid, spessielt nå som jeg har mer kommentarer enn før.

Jeg skal ikke slutte, men jeg skal roe ned med bloggen. Jeg kommer sikkert til å miste en hel del lesere, men det får jeg gjen med mine nydelige venner. Jeg skal bruke bloggen til bare outfits, innkjøp, mote og inspirasjon. Så fra nå av blir dette en ren rosablogg, bare upersonlige innlegg og bare fokusert på materialistiske ting.Jeg skal vertfall blogge 2 ganger daglig har jeg bestemt, kanskje 3 om jeg har ekstra tid. Begynner forhåpentligvis vanlig blogging igjen i juleferien eller etter den, spørs hvor mye jeg orker å fokusere siste halvåret på ungdomsskolen. 

Jeg skal prøve å kommentere tilbake så offte som mulig, det spørs på hvor god tid jeg har. Nå føler jeg ett press "at jeg må kommentere andres blogger hele tiden" Det blir utrolig kjedelig i lengden og det har hendt jeg har suttet i alt for manget timer på det.

Så nå skal jeg fokusere på virkeligheten som er skole, venner, arbeid og juleshopping. 

 

Er du klar for annerledes blogging?

4 kommentarer

Birgitte

10.12.2011 kl.12:59

du mister ikke meg som leser,det er helt klart! forstår deg, og du må gjøre det som er det beste for deg! kjempebra blogg og stå på videre!(:

Emma Kråkenes

10.12.2011 kl.13:40

Det er ikke farlig med dine outfits, de er jo så fine!

tonje og cecilie

10.12.2011 kl.13:44

stå på! digger bloggen din :)

Ida Lisette og Marte

10.12.2011 kl.16:37

Forstår det veldig godt. Blogging tar veldig lang tid, for det er ikke bare å skrive innlegg, men også alt annet med kommentarer, bilder osv.

Riktig avgjørelse å fokursere på skole, jobb, familie og venner. Men du er en god blogger, så fortsett så mye du kan!

Lykke til!

Skriv en ny kommentar

hits