Målbevisste mennesker oppnår mest

Hei!

Tenkte jeg skulle skrive noen mål for hvordan dette skoleåret skal bli. Jeg har aldri tatt skolen noe seriøst. Kanskje før, da jeg var mindre, men jeg fikk aldri noe bra ut av dét vertfall. Jeg har prøvd. Jeg har lyktes og feilet. Heldigvis for meg, mest lyktes. Dere skjønner nemlig det. Neh, gidder ikke skrive om hvor dårlig jeg brydde meg om skolen. Istede skal jeg heller skrive 10 mål for dette skoleåret. Altså bli bedre på, og gi meg bedre karakterer. Da begynner vi!

 

 1. Jobbe med lekser
  Denne er veldig viktig at jeg klarer, haha. Jeg er nemlig verdensmester i å "glemme" og gjøre leksene mine. Om jeg skal innrømme det; Jeg gjør nesten aldri lekser. Men jeg har heller aldri fått en eneste anmerkning. Jeg har jo de kjekke vennene som lar meg skrive av leksene dems før timen starter. Sorry for det btw. Jeg har levd en skolelat livsstil.

 2. Øve til prøver
  Her er det masse og forbedre seg på. Når jeg øver til prøver, Begynner jeg dagen før og først leser jeg kjappt gjennom -> lager tankekert -> Blir spurt om allt i kapittelet av mamma. Tar meg 2 timer. mer en det har jeg ikke giddet og bry meg. Nå skal jeg lese litt og litt 3 dager i forveien. Slutt på kriseøvingen dagen før, real business taking over!
 3. Ikke snakke mye i timene
  Vanskelig en. Jeg har en stor trang for å snakke til alle rundt meg. Kan snakke med hvem som helst (nesten). Sikkert derfor jeg må sitte langt fremme hele tiden. Hehe. Men nå skal jeg slutte å snakke, dagdrømme og tulle med naboen. (note to alle som sitter rundt meg i klasserommet; ikke snakk med meg mer, selvom jeg maser, ikke svar.)
   
   
 4. Smartere valg
  Jeg må begynne og ta viktigere valg når det kommer til skole. Velge og øve til en prøve i stede for å gå på den éne festen, istede for å se den éne filmen. Nå som det kun er jeg som kan ta valg om skole, utdanning og jobb, må jeg ta smarte valg. Smarte valg = bra fremmtid.

 5. Mindre fravær
  HAHAHAHA! Det skjer ikke uansett, det går ikke. På ett halvår i fjor hadde jeg 17 dager fravær. Det er mye med tanke på at jeg ikke har noen sykdommer eller noe som helst. Jeg kan med handa på hjertet si at jeg ikke skulker. Hadde ikke hatt samvittighet til det. Men kan helt 100% si; Av og til, føler jeg meg litt sykere enn det jeg egentlig er.  Men det er bare vanlig, spessielt for meg. 6. Starte i GOOOD tid
  Jeg kan ikke få sakt det nok. Start med prosjekt med en gang jeg får dem. Begynn og øv til en prøve raskest mulig. Ikke utsett noen ting, og ikke dra ut tia. Det går bare ut over meg selv og starte klokken 11 på kvelden før. Det lønner seg ikke.

 7. Ingen anmerkninger
  Aldri fått én, vil aldri få en. 

 8. Komme i tide til timene
  Jeg er ekspert i og komme 3-4 minutter for seint om morgenen. Mene jeg bor lengst vekke skolen også da.

  Okei, det ble bare 8. Kommer ikke på flere. Kvalitet fremfor kvantitet. Haha, min unnskyldning for alt. Det var en god nr 9;

 9. Ingen unskyldninger! 
  Printeren fungerer ikke; Jeg var slakk; Var opptatt; Hodepine; Dataen klikka; Finner ikke minnebrikka; Ikke for å gi dere ideér, men alle disse unskyldningene er blitt flittig brukt av meg. Noen ganger var de sanne også. 

 

 

Hvilke mål har du dette året?

 

6 kommentarer

Elisabeth

24.08.2011 kl.23:27

haha, slite med akkoratt det samma:S:S

Thea

25.08.2011 kl.16:15

smart! :-)

anna

25.08.2011 kl.17:35

mye det samme:)

Sarane - har konkurranse!♥

25.08.2011 kl.18:13

fine bilder:)

Sunniva Seljebu

25.08.2011 kl.19:49

hmm? vet ikkje nice bilde

Saragu-comment back♥

25.08.2011 kl.22:40

Vet ikke :) kjempe fine bilder

Skriv en ny kommentar

hits